Mooring Hero Bg
Mooring Hero

Μηνιαίος ελλιμενισμός σκαφών στην νεώτερη μαρίνα στην Ελλάδα

Οργανώστε τον μηνιαίο ελλιμενισμό του σκάφους σας στο Πορτοχέλι – στην φιλική προς το περιβάλλον Μαρίνα Πόρτο Χέλι και απολαύστε ξέγνοιαστα τις διακοπές σας. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες, αλλά και το φιλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της μαρίνας, θα καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας κατά τη διαμονή στο Πορτοχέλι.

Τοποθετημένη στον απάνεμο όρμο του Πόρτο Χελίου, η Μαρίνα Πόρτο Χέλι βρίσκεται μόλις λίγα μίλια μακριά από τους ομορφότερους παραθαλάσσιους προορισμούς της ανατολικής Πελοποννήσου και τα πιο φημισμένα νησιά του Αργολικού και Αργοσαρωνικού κόλπου, τις Σπέτσες και την Ύδρα.

Προσδέστε με ευκολία στις πλωτές εγκαταστάσεις και εφοδιαστείτε με ρεύμα, τρόφιμα και νερό, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη. Αν το ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σας χρειάζεται κάποια επισκευή, αξιοποιήστε τις υπηρεσίες συντήρησης και επιδιόρθωσης σκαφών που προσφέρει η μαρίνα, αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους της.

Κατά την παραμονή σας στη στεριά, επισκεφθείτε τον ελκυστικό κήπο της μαρίνας και ξεκουραστείτε με φόντο το δεντρόφυτο τοπίο. Περπατήστε μερικά μέτρα και δροσιστείτε στα γαλαζοπράσινα νερά της καθαρής παραλίας του Πόρτο Χελίου. Επιστρέψτε στη μαρίνα και ολοκληρώστε με ησυχία τις δουλειές σας στο αποκλειστικό business corner του κτηρίου διοίκησης.

Επιλέξτε τη μαρίνα για τον μηνιαίο ελλιμενισμό του σκάφους σας και απολαύστε:

 • Αξέχαστα ταξίδια στις γύρω περιοχές και νησιά
 • Μεγάλο εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών
 • Σύγχρονες και περιβαλλοντικά φιλικές εγκαταστάσεις
 • Ιδιωτικότητα και ασφάλεια στη μαρίνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Max Draft And Length
Έως 55m μήκος & 4,65m βάθος
Mooring Number
Ελλιμενισμός
έως 149 σκάφη
Electricity
Ηλεκτροδότηση
έως 125A
Boat
Γλίστρα για σκάφη έως 10m μήκος
Water Supply
Παροχή νερού στη
θέση ελλιμενισμού
Maintenance
Επισκευή & συντήρηση
σκάφους
Equipment Rental
Ενοικίαση
εξοπλισμού
Wifi
High-speed
σύνδεση Wi-Fi

Βρείτε το κόστος του μηνιαίου ελλιμενισμού σκαφών στην Μαρίνα Πόρτο Χέλι

Το κόστος του μηνιαίου ελλιμενισμού σκαφών υπολογίζεται με βάση το μήκους του ιστιοπλοϊκού ή μηχανοκίνητου σκάφους σας (LOA).

Η χρήση επιπρόσθετων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών, υπόκειται σε επιπλέον χρέωση και υπολογίζεται ανάλογα με τις παροχές που θα επιλέξετε να αξιοποιήσετε.

Βρείτε αναλυτικά τα κόστη για μηνιαίο ελλιμενισμό στη Μαρίνα Πόρτο Χέλι στον λεπτομερή οδηγό τιμών, και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ

Κάντε online κράτηση για μηνιαίο ελλιμενισμό του σκάφους σας στη Μαρίνα Πόρτο Χέλι και αξιοποιήστε τις υπάρχουσες προσφορές

Κάντε online κράτηση και εξασφαλίστε τον μηνιαίο ελλιμενισμό του σκάφους σας στην Μαρίνα Πόρτο Χέλι. Κατοχυρώστε πριν την αύξηση της ζήτησης, τη θέση πρόσδεσης σας, καθώς και την πρόσβαση στο σύνολο των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Βασικοί Όροι & Προϋποθέσεις

Τιμές

 • Σε όλα τα κόστη ελλιμενισμού και υπηρεσιών δεν συμπεριλαμβάνεται ο εν ισχύ ΦΠΑ.
 • Η πλαγιοδέτηση σκάφους τιμολογείται 100% επιπλέον των κανονικών τελών ελλιμενισμού.
 • Τα catamaran υπόκεινται σε μια επιπλέον χρέωση 50% από το κόστος του τιμοκαταλόγου.
 • Για επιπλέον υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, όπως η ηλεκτροδότηση, η παροχή νερού, κ.α., υπάρχουν χρεώσεις σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της μαρίνας.

Πληρωμή

Το κόστος ελλιμενισμού εξοφλείται σύμφωνα με την πολιτική της Μαρίνα Πόρτο Χέλι. Οι καταβληθείσες πληρωμές δεν επιστρέφονται.

Χρήσιμες Σημειώσεις

Η ώρα κατάπλου (check-in) ορίζεται βάσει της κρατήσεώς σας.

Ο απόπλους (check-out) πραγματοποιείται έως τις 12:00 το μεσημέρι της ημέρας αναχώρησης. Η διαμονή σας μετά την ώρα του check out υπόκειται σε επιπλέον χρεώσεις σύμφωνα με την πολιτική της Μαρίνα Πόρτο Χέλι.

Διερχόμενα Σκάφη

Ως διερχόμενο ορίζεται κάθε σκάφος που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Πόρτο Χέλι για χρονικό διάστημα μικρότερο ή ίσο των 29 ημερών. Για τα διερχόμενα σκάφη ισχύουν οι τιμές τιμοκαταλόγου.

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

 • Παροχή νερού: 0,03€ / lt + ΦΠΑ
 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 0,45€ / Kwh + ΦΠΑ
  (Προσοχή: το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος επηρεάζεται από τα εκάστοτε τέλη αναπροσαρμογής του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας)
 • Wi-Fi έως 50 Mbps: Δωρεάν
 • Άλλες υπηρεσίες που κοστολογούνται αναλόγως την περίπτωση: Άντληση ελαιωδών και οργανικών αποβλήτων

Για πληροφορίες κρατήσεων επικοινωνήστε με το booking@marinaportoheli.gr ή χρησιμοποιήστε την φόρμα αίτησης ελλιμενισμού

Κατεβάστε τον αναλυτικό οδηγό τιμών

Βρείτε τα κόστη ελλιμενισμού σκαφών στη Μαρίνα Πόρτο Χέλι στον αναλυτικό οδηγό τιμών του κόστους πρόσδεσης και χρήσης των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών της μαρίνας.