Παραλίες στις Σπέτσες

9 παραλίες στις Σπέτσες για να αγκυροβολήσετε με το σκάφος σας

Μια αξέχαστη εμπειρία σας περιμένει στις Σπέτσες αν επιλέξετε να αγκυροβολήσετε το αποκαλόκαιρο εκεί με το σκάφος σας. Αυτό το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, εκτός από την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του, διαθέτει και μια σειρά από όμορφες παραλίες που προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για να απολαύσετε τον χρόνο σας στο νησί.

Οι 9 παραλίες των Σπετσών με χώρο για σκάφος

Απολαύστε τις παραλίες των Σπετσών με έναν μοναδικό τρόπο. Διαλέξτε μία από τις 9 παραλίες που προσφέρουν χώρο για σκάφη και απολαύστε τη θάλασσα και τον ήλιο ακόμη κι αν το καλοκαίρι ήδη αφήνει τον γλυκό του απόηχο στα κύματα του Αιγαίου.

1. Άγιοι Ανάργυροι

Ξεκινάμε το ταξίδι μας στις Σπέτσες με την παραλία Άγιοι Ανάργυροι, τη μεγαλύτερη παραλία του νησιού που σας επιτρέπει να αγκυροβολήσετε άνετα και να απολαύσετε τα νερά της. Συνδυάζει βότσαλο και αμμώδη βυθό και είναι ιδανική για μπάνιο και θαλάσσια σπορ. Είναι πλήρως οργανωμένη με εστιατόριο και καφέ.

2. Ξυλοκέριζα

Η παραλία Ξυλοκέριζα είναι ίσως η ωραιότερη παραλία των Σπετσών. Εδώ θα βρείτε βότσαλα, βραχώδη βυθό και καταγάλανα νερά που σας καλούν να τα απολαύσετε. Η παραλία είναι επίσης οργανωμένη με εστιατόριο και καφέ, και φυσικά, χώρο για το σκάφος σας.

3. Λιγονέρι

Το Λιγονέρι είναι μια παραλία κάτω από τον οικισμό των Μηχανικών με βότσαλο και άμμο, καταγάλανα νερά και ατελείωτη ηρεμία. Η παραλία αυτή δεν είναι οργανωμένη, επομένως θα πρέπει να προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Προσφέρει, όμως, αρκετό χώρο για το σκάφος σας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα είτε στο σκάφος σας, είτε κάτω από την σκιά των πεύκων.

4. Ζωγεριά

Η παραλία Ζωγεριά είναι μια μικρή παραλία στον μικρό όρμο της Ζωγεριάς. Έχει άμμο με γαλαζοπράσινα νερά που σας προσφέρουν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα θελήσετε να κολυμπήσετε σε τέτοια νερά. Είναι επίσης οργανωμένη την καλοκαιρινή περίοδο με εστιατόριο και καφέ, και παρόλο που είναι μια μικρή παραλία, έχει χώρο για μικρά σκάφη και jet ski.

5. Βρέλλος

Η παραλία Βρέλλος προσφέρει ολόλευκα βότσαλα και καταγάλανα νερά, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα για τους λουόμενους. Είναι οργανωμένη και διαθέτει το Vrelos Beach bar. Υπάρχει φυσικά χώρος για το σκάφος σας. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ημέρα σας στην παραλία.

6. Αναργύρειος Σχολή

Η παραλία Αναργύρειος Σχολή είναι μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες, για μικρά σκάφη, με άμμο και βότσαλο, καθαρά νερά και ατελείωτη γαλήνη. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε εστιατόρια, ενώ για καφέ επισκεφτείτε το Καΐκι beach bar.

Διαβάστε επίσης: Αφιέρωμα στο Λεωνίδιο

 7. Αγία Μαρίνα

Η παραλία Αγία Μαρίνα βρίσκεται μετά το παλιό λιμάνι. Είναι μια μικρή παραλία με βότσαλο και άμμο, καθαρά νερά και φυσική ομορφιά. Διαθέτει beach bar για φαγητό και καφέ, και προσφέρει χώρο για μικρά σκάφη. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ιδιαίτερη και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα των Σπετσών.

8. Κουνουπίτσα

Η παραλία Κουνουπίτσα βρίσκεται δυτικά από το λιμάνι και προσφέρει αμμουδιά, βότσαλα, καταγάλανα νερά και μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Είναι οργανωμένη με εστιατόριο και καφέ, και φυσικά διαθέτει χώρο για μικρά σκάφη. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα είτε κολυμπώντας, είτε κάνοντας έναν περίπατο.

9.Τσάκωνας

Ο Τσάκωνας είναι μια άγρια παραλία με βραχώδη βυθό και καταγάλανα νερά. Εδώ θα βρείτε απομονωμένο χώρο για να αγκυροβολήσετε με το σκάφος σας. Αν και δεν είναι οργανωμένη παραλία, ο Τσάκωνας σάς προσφέρει μια ειδυλλιακή εμπειρία στη φύση και τη θάλασσα.


Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπέροχες παραλίες που μπορείτε να απολαύσετε στις Σπέτσες με το σκάφος σας. Το νησί αυτό προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό φύσης και πολυτέλειας. Η πιο κοντινή μαρίνα στις Σπέτσες είναι η Μαρίνα στο Πόρτο Χέλι, με εξίσου όμορφες παραλίες και αξιοθέατα. Αν χρειαστείτε ελλιμενισμό στη Μαρίνα Πόρτο Χέλι, επικοινωνήστε μαζί μας.

SHARE